open sun

Laser Dino har nu anlänt och jag fick chan...

img_6316 (MMS)

Laser Dino har nu anlänt och jag fick chansen att krama om hela familjen ;) klart jag tog chansen<3 vilken underbar liten familj jag fått lära känna. Allt tackvare bloggen.  Nu ska Dino vara här i 2 veckor medans familjen reser. Vi har redan fastnat för grabben. Har avklarat en 45min lång promenad och myst på golvet så nu ligger Dino & Luzza i sina bäddar och sover. Trygga hundar som kopplar av så fort tillsammans.  Snart ska jag bege mig till jobbet och Andreas får ta första natten själv. Kommer gå toppen de, Dino har hela gäst delen för sig själv under natten. Lika bra o dela på dem bara för att.  Petra åk nu och njut av hundlösheten. Lika bra ni vänjer er för han har bytt adress idag;) nej då nu är jag elak. Vi ses den 25e och under tiden om de suger i Dino tarmen så kan du följa han på bloggen.


Kommentarer
Postat av: Melinda - med 3 goa boys!

sv, Tack gumman =D ska bli så mys!! Hittat en toppenkille i samma ålder ;) vi fyller 30 med bara en månad mellan ^^ hoppas på det bästa ;)Kram

2012-01-11 @ 02:08:46
URL: http://karlekmedordochfoton.blogg.se/
Postat av: Melinda - med 3 goa boys!

sv, hehe ja MAN e han verkligen igämfört med danne =P vi är lika gamla så det är toppen =D jobbar på bank ^^ har en dotter på 8 år :) åh det ska bli mys o jag hoppas det blir kärlek sen ^^ HOPPAS!!

2012-01-11 @ 02:17:00
URL: http://karlekmedordochfoton.blogg.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Visst är det fördelaktigt att passa andras vovvar? :)Sv: Ja, jag ska försöka få en bättre bild :) Det blev lite hastigt och lustigt i söndagskväll, men om vädret tillåter idag ska jag försöka ta ett par bättre kort :)Det är Emmelies nya agilityvovve :)Din väst kom igår, eller i måndags :)

2012-01-11 @ 06:41:44
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Sv: Ja, posten vågar man inte lita helt på :S

2012-01-11 @ 10:22:54
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0