open sun

Utgång

Ikväll blir det utgång med MickanPickan.
Flurran här kommer vi!

Hoppas ni är redo för oss. haha.

Just nu känns det långsökt sitter i mjukisbyxor och känner mig allmänt nere pga Freja men men ikväll får jag släppa det och rocka loss istället=P

Klädsel blir mörka jeansleggings och en gulöverdel.
Bilder lär nog komma senare;)

Ska snart åka fram och tillbaka till Rasbo för att kolla på en annan valp. Kolla kan man alltid göra=D

imorgon

Åker jag till http://www.strandsmedjans.se/ och tittar på en tik valp.

Kommer få bilder på henne senare ikväll.


vakna upp ur drömmen

Vaknade imorse och kände va det bara en dröm?
Men skaka sedan sömnen ur min hjärna och insåg att så va inte fallet.
Freja är fortf inte min och kommer aldrig att bli Crying or Very sad

Jag förstår uppfödaren helt men klart man blir besviken.
Har ändå lagt ner tid och pengar på att hälsa på denna juvel och planerat mitt liv med henne.

Förkrossad

Frejas uppfödare ringde och berätta att jag inte kommer få köpa Freja=(

Valpen hon skulle behålla har skadat sig och måste avlivas, synd verkligen för nu vill hon behålla Freja eftersom hon är så fin och detta är tikens sista kull.

Känner mig helt tom just nu för detta va verkligen vad jag ville och hade sätt fram imot det otroligt mycke.

Trodde att handpenningen va en säkerhetsgrej men tydligen inte=(
Hade det vart tvärtom kunde jag ha sätt mig om min handpenning någon annanstans...

Freja jag hade sätt mitt liv tillsammans med dig.
Snacka om att bli slagen på näsan=(

Får väl följa henne på uppfödarens hemsida istället.

Så vacker och helt underbar!


Idol

Jag säger bara Erik!
Han har vart min vinnare sen första stund och jag står fast vid det nu och fram till finalen där jag hoppas han tar hem det!O Reza har röda lappar. jag dör av skratt innan Jihde sa de satt jag redan här hemma och skratta högt åt "röda lappar" och så kommer han ut och säger det. Ja min humor är alltid på topp!!

Och det blev frierier oxå ikvällens idol hur gulligt som helst, fick man fälla några tårar till idol med.
Skriver upp det på min gråta till program lista... kan snart tapetsera ett rum med listan;)


Idol

Jag säger bara Erik!
Han har vart min vinnare sen första stund och jag står fast vid det nu och fram till finalen där jag hoppas han tar hem det!O Reza har röda lappar. jag dör av skratt innan Jihde sa de satt jag redan här hemma och skratta högt åt "röda lappar" och så kommer han ut och säger det. Ja min humor är alltid på topp!!

Och det blev frierier oxå ikvällens idol hur gulligt som helst, fick man fälla några tårar till idol med.
Skriver upp det på min gråta till program lista... kan snart tapetsera ett rum med listan;)


Ja ni...

Fick nyss ett samtal från min vän Mickan. Trevligt trevligt japp japp prima skinka!! <3
Hon frågar om vi kan gå ut imorgon för hon är mammaledig och visst kan vi det va ju as länge sen jag va ut. Känner väl egentligen inget sug men det va länge sen jag umgicks med Mickan. Ofta när jag är där som tyvär inte är allt för ofta så pratar vi men jag leker en del med hennes barn då. Så detta är ett ypperligt tillfälle att umgås som vuxna=D
Sen kom MEN:et =P
Hon har bjudit med 2 till. Kul ju fler dessto bättre tänker jag men vilka har hon bjudit någon man känner?
... Hon försökte få mig att gissa men jag lyckades inte... det va icke 2 tjejer utan 2 killar och vilka killar känner jag som hon känner nu för tiden, typ ingen. De va kört jag kunde inte gissa. Så säger hon våra EX... Va våra ex och så skrattar jag. Dem är nämligen syskon och vi va t sammans i samma veva alla 4. Hmmm hur ska det här gå... mitt ex snackar ju typ inte ens med mig haha. ok det är förståligt det va ju jag som lämna honom. För att jag befann mig i ett stadie där jag kände att jag inte orka med mig själv och kunde därför inte leva med någon va tvungen att ta tag i mig själv först. Lessen för det men det har gått 1år nu och det har verkligen vart behövligt och visst kan jag träffa honom som vän, absolut!

Så vi får väl se hur det går imorgon. Vi har haft jävligt kul ihop alla 4 förr och klart vi kan lyckas med det nu med de tror jag allt. Blir en spännande kväll haha.

Men innan utgången ska jag slita i lgh med att försöka få ut allt så man sedan bara har städningen kvar. Bara jag blir av med allt inne i lgh så är det lugnt.

Pappa ringde oxå och ville ha med mig till Sala på söndag för att träffa släkten. Men va fan se till och ha framförhållning någon gång... inte komma samma dag med saker och ting. De funkar inte riktigt så.
Sorry släkten men jag kan inte komma.

Fredag

Äntligen fredag.
Ne det är väl inte riktigt så jag känner. Har ju inte vart på jobbet på 2veckor så har ingen riktigt koll på veckodagarna.
Idag åkte lilla S hem efter att ha vart hos mig 1 vecka. Vi har väl inte gjort på tok för mycke men vi hann med att umgås, glo på film, bowla och bio. Hoppas hon är nöjd över denna vecka i alf. Bättre och vara här än och bara sitta hemma kan jag tycka.

Har nyss käkat lite så nu smälter jag maten sen ska jag och hundarna ut på en långis i skog och mark. Låta dem snosa runt lite. Matte får även tänka lite, rensa tankar. skööönt!

Sen blir det idol ikväll.

En vän har hallowen/ avskedsfest imorgon men vet inte om jag orkar gå faktiskt... har så mycke med lgh som jag måste hinna med.

Sen har jag fan inte festa på tok länge och känner inget behov av det heller. Fan jag borde hänga upp mig på ett liv med barn för det är nästan ett sånt liv jag lever just nu. Hemma.
Men det blir väl så när man lessnat på uppsalas uteliv och man inte orkar åka nå längder för att festa.
Det är liksom en del av ens liv ett tag men sen lessnar man. De kommer väl i perioder.
Alla är vi olika och man prioriterar olika.
Jag ägnar helst mina helger åt hundarna och lugna hemma kvällar.
Kanske blir ändring på det nu när jag byter jobb och inte kommer jobba helger längre. Då kan man ta sig tid att göra någe istället för att ägna helgen åt jobb.
Jag skulle dock vilja ta några helger och ta mig tid att åka och hälsa på vänner som man inte träffar så ofta. exempelvis i Gbg, skellefte osv.

Saknar alla er där ute som jag inte träffar så ofta<3


Julfin?!Julen närmar sig och det borde inte bara vara hemmen vi pyntar utan våra 4 benta borde oxå få bli lite julfina?!
Så himla sött med en rödrosett eller liknade hängande runt halsen på självaste julafton eller varför inte en liten jultröja?
Hos spoileddog kan ni beställa julartiklar till era 4benta vänner.


Pink

Vilken kvinna - Stilen, musiken ja hon är bedårande!! =D

fasiken jag lyckas inte få upp HTML länken=( jävla krångel det ska vara jämnt.

Så ni får dem så här

http://www.youtube.com/watch?v=g6nQOVaqGgQ

http://www.youtube.com/watch?v=yNq5vC_EHAg


Planer för Freja

Dagen D börjar närma sig dagen då jag ska få hämta hem Freja.
7 November klockan 11 ska vi infinna oss i Norberg och hämta guldklimpen=)

För framtiden så vill jag träna & tävla lydnad detta är första klassen man tränar i.

Klassindelning

I lydnad tävlar man i 4 olika klasser. Första klassen är klass I som är öppen för nybörjare, vidare har vi klass II, III och elit. För att bli uppflyttad till nästa klass krävs i klass I och II minst 160 p och klass III 255 p

Är man uppflyttad får man själv välja om man vill tävla i nästa klass. Om man då erövrar ett pris så får man inte gå tillbaka till en lägre klass. Man får dock tävla hur länge man vill i klassen och man kan även vid en uppflyttning, dagen efter tävla i nästa klass, här finns det ingen karenstid som vid t ex brukstävlingar.

Deltagande
Hunden skall vara minst 10 månader vid start i klass I. Även blandrashundar och kryptorchida hundar får deltaga. Alla hundar skall dock vara id-märkta som är födda efter 1 januari 1997. Denna märkning kan ske genom tatuering eller mikrochips.


Klass I
Platsliggande är i 2 min och inom synhåll för förarna (c:a 20 m från hundarna).

Tandvisning är obligatoriskt moment.

Linförighet (med koppel) i vanlig marsch med vändningar och halter, och även rak språngmarsch.

Platsläggande under gång, lämnar man hunden c:a 10 m.

Inkallning lämnas hunden 15 m.

Ställande ställer hunden under gång och fortsätter marschen c:a 10 m.

Apportering vid sidan av förare i c:a 5 sek.

Hopp över hinder hunden lämnas på ena sidan hindret och föraren ställer upp på andra sidan hindret, hunden skall hoppa fritt över hindret och inta utgångsställning.

Helhetsintryck görs en bedömning av samarbetet mellan förare och hund. Hänsyn tas även till ekipagets uppträdande mellan momenten.

Klass II

Platsliggandet sker i 3 min och förarna är utom synhåll för hundarna.

Fritt följ i vanlig marsch med vändningar och halter, och även rak språngmarsch..Hopp över hinder förekommer i alla klasser.

Platsläggande under gång, lämnar man hunden c:a 10 m.

Inkallning med ställande förflyttar sig föraren c:a 25-35 meter (till anvisad plats) och ställer hunden vid en markering vid sidan av sträckan, vid halva sträckan. Hunden skall stanna inom 5 ggr av sin längd.

Sändande med ställande mittför c:a 10 m från en ruta på 3x3 m ställer ekipaget upp, hunden sänds in i rutan och kommenderas till stående (hunden skall bli stående i c:a 3 sek).

Apportering med träapport; apporten skall kastas minst 10 m.

Fritt hopp över hinder hunden skall hoppa över hindret, sätta sig på kommando och bli sittande tills tävlingsledaren beordrar föraren kommendera återhopp.

Fjärrdirigering hunden lämnas liggande vid en markering som skall vara bakom hunden, föraren förflyttar sig c:a 5 m. Tävlingsledaren står c:a 5 meter bakom hunden och anvisar föraren vilken position som skall göras, 4 ggr anger tävlingsledare ny position (sitt respektive ligg x 2) var 5:e sek. Hunden får högst förflytta sig 2 ggr sin längd.

Helhetsintryck görs en bedömning av samarbetet mellan förare och hund. Hänsyn tas även till ekipagets uppträdande mellan momenten.

Klass III
Sitt i Grupp 1 min, förarna c:a 20 m inom synhåll för hundarna. Hund som ställer eller lägger sig eller förflyttar sig en gång sin längd underkänns. Sker detta då föraren fått order om att återgå kan högst betyg 5 utdelas.

Platsliggandet är här 4 min och förarna är utom synhåll för hundarna.

Fritt följ tillkommer nu att man gör förflyttningar från halt 2 eller 3 steg i olika riktningar, samt att man gör vändningar på stället. Hunden skall även prövas i rak språng marsch respektive rak långsam marsch. Sättande utförs under gång efter c:a 10 m förflyttning.

Inkallning med ställande och läggande föraren förflyttar sig c:a 30-35 meter (till anvisad plats) utan hund, vid markeringar som finns på en tredjedel respektive två tredjedelar av sträckan, skall hunden ställas respektive läggas. Hunden skall stanna inom 5 ggr sin längd.Sändande till ruta, SM2001

Sändande med platsläggande och inkallning ekipaget ställer upp mitt för en markerad ruta som är 3x3 m stor från 25 meters håll. Hunden sänds och läggs i rutan, bordsprincipen gäller. Föraren skall på order förflytta sig mot rutan och c:a 2 m från denne, vinkla antingen åt vänster eller höger, helt enligt tävlingsledarens kommendering, efter c:a 10 m vinklar föraren igen, och sedan en vinkel upp mot utgångspunkten. Under denna sträcka, c:a 10 m efter sista vinklingen kallar man in hunden och går fritt följ till tävlingsledaren kommenderar halt.

Apportering och hopp över hinder föraren kastar en träapport över hindret som hunden efter kommando får hämta och skall hoppa tillbaka utan kommando och avlämna densamma till föraren efter att denne har kommenderat hunden ”Loss”.

Apportering av metallföremål som apportering i klass II, fast med metallföremål.

Vittring och apportering vid fria följet delas vittringsapporten ut. Föraren skall markera sitt startnummer på apporten och stoppar undan densamma till själva momentet vittringsprov börjar, hunden får inte nosa eller vidröra föremålet innan den kommenderas till att apportera. Tävlingsledare lägger sedan med tång eller dylikt ut förarens apport + fem stycken lika som är orörda, c:a 10 m från ekipaget då föraren fått order om att göra helt om. Tävlingsledaren beordrar föraren helt om och vittringsapportering skall ske. Apporterna kan utläggas antingen i en ring på 1 m eller på en horisontell linje av 2 m. Hunden får högst leta i 1 min.

Fjärrdirigeringen 10 m och 6 positioner. (sitt, ligg, stå x 2) ordningsföljden bestäms av tävlingsledaren. Hunden får högst förflytta sig fram 2 ggr sin längd för betyg, och minst göra 4 av positionerna. Tävlingsledaren skall ändra på positionerna var 3:e sek. Markeringen av linjen skall vara bakom hunden.

ElitklassSittande i grupp, lugnt och sansat

Sittande i grupp 2 min och förarna är utom synhåll för hundarna. Till hund som ställer eller lägger sig när tävlingsledaren beordrat avhämtning av hundarna kan betyg 5 utdelas.

Platsläggande är 4 min med störning och förarna är utom synhåll för hundarna. Hundarna nedlägges och uppsättes en och en. En person går slalom mellan hundarna under platsens gång. När föraren återgår till sin hund skall denne passera förbi sin hund och ställa upp c:a 3 m bakom, varefter föraren beordras fram till hunden för att kommendera den till utgångsställning. Till hund som ställer eller lägger sig när tävlingsledaren beordrat avhämtning av hundarna kan betyg 5 utdelas, förutsatt att föraren kommit in i ringen.

Fria följet skall prövas i normal, långsam och språngmarsch tillsammans med vändningar till höger och vänster samt helomvändningar och halter. Hunden skall prövas i stegförflyttningar 2 till 3 steg och vändningar på stället. Föraren skall under hela momentet röra på armarna på ett naturligt sätt.

Stå, sitt och ligg under marsch momentet utförs i vänstervarv i en fyrkant på 8 x 8 m. Tävlingsledaren kommenderar föraren vid mitten av varje sida som då beordrar sin hund i position stå, fortsätter sedan utan hund och går runt hela rutan och hämtar upp hunden för att sedan sätta den på nästa sida o s v. Efter sista avhämtandet går man till nästa sida där tävlingsledaren kommenderar halt i mitten av sidan.

Inkallning med ställande och läggande är lika som klass III fast positionerna måste göras för högsta betyg på 1 gång av hundens längd.

Sändande med dirigering, platsläggande och inkallning hunden skickas till en kon 10 m från startpunkten och efter att hunden stått stilla i c:a 3 sek skickas den vidare till rutan som är 3x3 m och c:a 25 m från startpunkten. Hunden skall i sin helhet vara invid konen och i rutan (med undantag av svansen). Konan skall vara markerad på en radie av 2 m. Föraren skall på order förflytta sig mot rutan och c:a 2 m från denne, vinkla antingen åt vänster eller höger, helt enligt tävlingsledarens kommendering, efter c:a 10 m vinklar föraren igen, och sedan en vinkel upp mot utgångspunkten. Under denna sträcka, c:a 10 m efter sista vinklingen kallar man in hunden och går fritt följ till tävlingsledaren kommenderar halt .Stilstudie av SM-mästarinnan 2005, Kelliegårdens Ammie vid kon.

Apportering med dirigering 3 apportbockar varav man lottar om höger respektive vänsterapport att apportera, mitten skall aldrig apporteras. Tävlingsledaren lägger alltid ut den apport som skall apporteras först och de andra 2 därefter. Apporterna läggs ut c:a 20 m från ekipaget med 5 meters mellanrum. En kon på c:a 10 m avstånd finns mellan ekipaget och apporterna. Konan är även här markerad. Hunden skickas först till konan, efter c:a 3 sek skickas den till apporten som lottats, därefter in till sin förare.

Apportering av metallföremål och hopp över hinder ekipaget skall ställa upp 3 m från hindret. Föraren kastar en metallapport över hindret som hunden efter kommando får hämta och skall hoppa tillbaka utan kommando och avlämna densamma till föraren efter att denne har kommenderat hunden att avlämna apporten. Kommandot apport får ges senast när hunden påbörjar sitt hopp.

Vittringsprov och apportering alla apporterna skall vara vidrörda, utom förarens. Lyfter hunden fel föremål underkänns den i momentet. Föraren får hålla 5 sek i apporten. Apporterna kan utläggas antingen i en ring på 1 m eller på en horisontell linje av 2 m. Läggs apporterna på linje för den tävlandes apport inte läggas ytterst. Placering av apporterna för de olika ekipagen kan varieras. Hunden får leta i högst ½ minut.

Fjärrdirigering 15 m och 6 positioner. Hunden får högst förflytta sig 1 längd och skall ändra ställning minst 5 ggr. Positionsändringarna görs var 3:e sekund. En gräns markeras genom en tänkt linje bakom eller framför hunden.

Att tänka på

Alla moment skall utföras på tävlingsledarens kommando. Man börjar ett moment vid kommendering av tävlingsledaren och när denne säger ”momentet slut”, slutar även bedömningen av detta moment.

Viktigt att ta reda på var ”lydnadsringen” börjar. Man får ju inte träna på uppställd plan och då är det viktigt att veta var planen börjar och slutar. I elitklass gäller det även gränsdragning för momentet platsläggande.

Vid förflyttningen mellan de olika momenten, skall hunden följa förarens sida.

Handtecken i stället för muntligt kommando får ges utan avdrag om man i förväg anmäler detta till domaren och de får endast användas i de moment där det anges.

Hinderhöjden är hundens mankhöjd avrundat till närmaste 5 cm i klass I, II och III, och i eliten till närmaste 10 cm, föraren får beordra upp hindret till högst 1 m.

Under momentet Stå, sitt och ligg under marsch i elitklass skall hörnorna inte ”rundas”, utan en 90 graders vinkel skall göras.

I eliten blir hunden om den uträttar ”naturbehov” på planen, diskvalificerad. I övriga klasser underkänns momentet ”helhetsintryck”. (Helhetsintryck finns inte i klass III)

Gult kort (varning) respektive Rött kort (diskvalificerad) kan utdelas i elitklass.

I Lydnad är det en otrolig precision som oftast avgör de allra högsta poängen.
Det är i denna gren man finner ”finliret” på lydnadsplanen.

Priser

Förstapris
Klass I och II hund som uppnått minst 160 p
Klass III 255 p
Elitklass 256 p

Andrapris
Klass I och II hund som uppnått minst 140 p men ej 160 p
Klass III 224 p men ej 255 p
Elitklass 224 p men ej 256 p

Tredjepris
Klass I och II hund som uppnått minst 100 p men ej 140 p
Klass III 192 p men ej 224 p
Elitklass 192 p men ej 224 p

Har man ej uppnått 100 p i klass I och II eller 192 p i klass III och elit så får man ett 0-pris.

LP och Svenskt Lydnads CHampionat (SLCH)
Man kan i varje klass ansöka om LP (diplom) hos SKK. Då skall man ha tre stycken förstapris i den klass man söker LP. För Lydnadschampionat krävs tre förstapriser i elit och även andra meriter som måste uppnås för de olika raserna. Dessa kan man finna i SKK´s tävlingsbestämmelser.

SM
För att ansöka om att få vara med på SM så måste man minst ha tre förstapriser i elitklass. Där räknas de tre bästa resultaten ifrån förra utgången av ansökan till SM. De 60 hundarna som har högsta medelpoäng av de tre tävlingarna tas ut, sedan tar man också ut s k reserver om det blir återbud bland de ordinarie

Lycka till med Lydnaden!

Texten tagen här


Arken Zoo
Skulle vara en kul grej att ställa upp i men fan vi har ju inte förberett oss=(

Någon som har snabba & bra tips på vad man kan spöka ut sin hund till?

Har en liten idé om jag skulle få för mig att åka in =P


Inlåsta

Någon mer än jag som följt INLÅSTA?

Vad tycker ni då?

Jag tycker det vart riktigt bra. Dessa gossar och alla runt omkring har verkligen tagit mitt hjärta. Jag har både skrattat åt dem och gråtit.
Man ser ju en förändring hos dem allihopa sen dem kom in men frågan är hur det går när dem kommer ut?!
Jag hoppas med hela mitt hjärta att dem ska lyckas allihopa. Men det är ju bara förhoppningar.
Skrämmande när man ser dessa gossar men egentligen inte för deras liv är så många fler som lever. På tok för många.
Orkar inte föräldrarna till dessa barn kämpa?
Varför har dem i stort sätt gett upp?

Om jag var en superwomen skulle jag ta alla dessa barn och ge dem all kärlek jag kunde och jag skulle kämpa för dem. Jag skulle aldrig låta dem gå den vägen som dem alla trallat. Tyvär är jag inte denna människa hur mycke jag än skulle vilja.

Jag är uppvuxen i en familj där denna skara av barn har kommit och bott hos oss. Dem har blivit välkomna i våran familj och fått den trygghet dem en gång aldrig fått. Jag känner starkt för dessa och det är väl därför man skulle önska att man kunde hjälpa alla.

Jag kan lova att jag inte kommer missa nästa vecka av INLÅSTA!

Yes!

Yes ÄNTLIGEN så åkte hon ur tv rutan. Izza i mammas pojkar.


Tycka vad man vill och jag håller med dem som tycker att hon gör tv, troligtvis därför hon blev kvar några program och inte åkte ut i första avsnittet. Men vilken människa.
Se bara på na... visst man kan inte rå för hur man ser ut men hon kan ju bara leva på sina tuttar. Fördomsfull Ja det kanske jag är men jag precis som Izza står för vad jag tycker om saker och ting.
En människa som henne skulle jag inte klara av i min vardag jag skulle störa mig som FAN på na.
Men vem vet hon kanske har en mjukare sida bortom kamerorna där hon skuttar runt i lössittande mjukisar, raggsockor och en fulstickad mössa och leker med sin dotter i någon park;)

Vad vet vi liksom. Men nu har vi säkert ännu en "B" kändis som kommer strosa runt på dem "fina" krogarna i sthlm. haha.

Ne kändisliv är så långt bort från en annan den som vill leva det livet får göra det, jag är nöjd med mitt.


Jag brukar inte störa mig...

Jag brukar inte störa mig på folk men Izza i mammas pojkar ojojoj tänk om man kunde få bort någon från tv rutan då skulle jag ta bort henne med en gång.
Bara för och slippa se hennes ansikte.

Om ni fick välja bort någon i detta program vem skulle ni välja bort då?

Luktar gott

Nu jädrans luktar hundarna gott igen. Nybadade alla 3.

Tilda är tjock som en julgris... hon tjockar alltid på sig vid löp. Ser ut som hon svalt en hel julskinka faktiskt. tok rund.

Och nu blir man inne i tv ett tag. Ciao

Ingen rubrik

Då har man kånga saker och slängt sånt som skulle slängas på tippen. Skönt och bli av med det.
Det fick sedan bli köttsoppa och färsktbröd till lunch, mumma.
Nu har jag och lena möblera om i garaget så vi skulle få in alla utemöbler som ska in inför vintern + att mina kartonger ska in där.
Man känner verkligen av höstkylan nu. Det börjar bli bra ruggigt nu.

Ikväll blir det soffan och titta på

Mammas pojkar


Sedan Inlåsta


Inlåsta är ett program som rör mig i hjärtat.


Bära & konka

Idag ska det bäras & konkas från lgh måste försöka tömma den på så mycke som möjligt nu.
Dock har jag ingenstans och förvara mina soffor... någon?


Henke fick mig och gråta

Oj oj oj vad man är känslig=D

Läs mer här


NU

Kvällsöppet tv 4

Dem tar upp mordet på Tessan och domen dem 2 ungdomarna fick.


 

Jag har nu bestämt mig för att INTE vaccinera mig mot svinsjukan.


Fame

Då va man hemma från bion.
Fame va se värd men hade trott att den skulle vara bättre. Så nu har jag sett den och behöver inte se den igen.

Nu sitter jag här och framför tv. Kollar nyheterna.
Mycket givande;)

Dagen

Tilda har idag börjat löpa. Så nu springer hon runt med sitt skit fula tikskydd. Men det behöver inte vara snyggt bara det är funktionellt. Vill ju inte ha hundmens i soffan, sängen och vart det nu kan tänkas komma.

Har hunnit med att vara ner i lgh och packat ur köket på det mesta nu är det bara sovrummet kvar och sedan ska det tömmas på möbler och allt jag ska kasta. Har försökt och rensa ur mina skåp och så. Fan vad ma samlar på sig mycket genom åren. Saker som man aldrig använder men ändå behåller man det. Varför?
Tror nog inte jag är den enda utan att många känner igen sig.

Snart bär det av in till stan för att gå på bio men först ska de käkas potatisbullar med lingonsylt. Löjligt gott!

Blev ju inge läkarbesök igår men idag ringde han upp mig och tala om att alla prover va bra - frisk som en nötkärna och att tror att jag mått som jag gjort pga stressen jag haft. Ja jo jag vet.
Tur det är på bättringsvägen nu då.
Han tyckte fortf. att jag skulle boka tid för att prata med någon bara för att han trodde jag behövde tömma mig själv på allt men vet ni får jag bestämma så väntar jag med det.

Nej dax och göra sig lite fin i mitt nu så mörka och fina hår;)

Ciao!

Bio

Ikväll blir det bio med S.Någon som sätt den?


Terapi

Att gå en långis med hundarna när det är mörkt ute är verkligen bra terapi!


De blev...

... mörkt igen. Kommer nog aldrig ta steget att bli ljus igen. ÄLSKAR det mörka håret to mutch tror jag.
Nöjd blev jag i alf.Ooooh vill ut på en långis med hundarna, så himla skönt att gå och rensa tankarna. Allra helst när det är mörkt ute.

Just ja vi va ju iväg och bowla. Det gick bra till och från=D 4 strike i alf blev det för mig och enligt lappen med resultat så vann jag men vi vet inte om dem räkna med Bellas sista strike i poängen men de borde dem väl ha gjort?! haha. skit samma kul va det i alf.

Jag in action


funderar...

Jag vill färga håret och funderar på vad jag ska göra med det. Funderar på om jag ska lägga lite slingor i håret... måste göra någe för jag ser såååååå tråkig ut i skallen nu=(
Vad tror ni om lite ljusa slingor?
Eller ska jag forts. färga det mörkare bara?

Se så tyck till nu;)

Detta är jag i dagsläget. med en påklistrad pose. haha.Trott eller ej men är ju född blondin och har vart mörk i många många år nu så har väl en längtan till att bli ljus igen men jag vet inte för jag trivs jävligt bra i mitt mörka med. Men vill som sagt göra någe med håret för känner mig jävligt tråkig just nu.

Blonda jag


Dagen

Skulle ha vart hos läkarn nu klockan 10:30 men dem ringde och meddela att han va sjuk idag så blev inget.
Min älskade vän David ringde sedan och väckte mig. Denna människa saknar jag som fan. Från att ses nästan dagligen och prata om ALLT så hörs vi mer sällan och ses ännu mindre än så=(
Saknar dig min vän.
Klockan 14 idag ska i vara i Östhammar och bowla=D


Så jädrans kul och bowla och jag brukar ligga i toppen så jag hoppas jag slår ligan idag;)

Mer info lär ni få senare.

Ha en toppen dag!


Roast på Berns

Måste ju säga att jag skratta galet förra veckan åt detta program men idag är dem lite väl hårda och sexistiska mot Sofia Wistam. Har dem inget och ta på när det gäller henne?
Ok jag skrattar denna gång med jag lovar jag gillar trots allt sex snack och tycker att det är jävligt roande. haha.
Men dem har bara på denna lilla stund det vart hunnit vara lite hårda mot henne. =D

Efter detta blir det en dusch sen sängen.
Imorgon 10:30 ska jag vara hos läkarn igen.
Se vad domen blir. Han säljer mig väl för 5kr och en fimp.

Nu när det närmar sig ens födelsedag kommer standard frågan - Vad önskar du dig?
och alla får samma svar. - Inget.

Så rolig är jag när det gäller presenter.
Men har ändå önska mig lite saker.

Denna som jag ska ha som hundjacka, ska sedan trycka en logga på ryggen=DSen vill jag ha lite olika hundgrejer som kan vara bra att ha=D Mamma du förstår säkert ihop plocket;)

Produktbild  Produktbild Produktbild


Produktbild AGILITY HINDER MED RING    AGILITY HINDER 115X110CM      AGILITY HINDER SLALOM

AGILITY TUNNEL 60CM X 5M 

Vill så gärna få hem lilla Freja nu. Längtar!!!!


21 November

Jag fyller år den 22 Nov men tänkte samla ihop ett gäng den 21 och ha en trevlig förfest och sedan utgång så är ni sugna på att haka hör av er=D
Lika bra och skriva här med så att ALLA vet;)

Sitter nu och kollar på Mannen som talar med hundar. Han är väl för underbar<3
Sen blir det temys.


Denna värld

Vart är denna värld på väg man önska ju att våra fängelse straff va beydligt hårdare.
Dem 2 tonåringarna som mörda Tessan i sthlm blev dömda till 1år 8mån slutenungdomsvård och är väl ute efter 1år. Ett stort hån.
Lås in dem och kasta nyckeln säger jag. Unga och dumma passar inte in i denna händelse.
Visst dem mår säkert SKIT dåligt nu och det ska dem FAN göra med.

Alla mina tankar till Tessans familj, nära & kära.
Tessan R.I.P


(länkad bild)


Chiltanas Fräcka Freja

Dagen har spenderats i bilen och hos uppfödaren till Freja.
Klockan 10 for vi mot Norberg för att träffa henne min lilla rottis bebis född 090909.
Det händer mycket på bara några få veckor. Sist jag såg henne va hon bara 3½vecka och nu är hon 6 veckor.
Den 7 November åker vi och hämtar hem henne. Längtar!

Hon ser lite tilltuffsad ut på bilderna men det va bara för att hon va tvungen att badas när vi kom=D


Låååång dag

Shit denna dag har känts kopiöst låååång. Trots att det bara är 1 ynka timme vi ställt tillbaka klockan, känns dock som 21 eller nått.
Hela dagen har vart allmänt seg.
Vart i lgh och packat lite, skruva ner gardinstänger... vilket skit göra. Tvättat kläder och filter och allt jag hittat och boka släp till torsda så vi kan åka och slänga saker och frakta möbler.
Sen blev det Tacos och skräckfilm som dock var helt värdelös så orka inte ens se slutet utan tog mig en promenix med djuren.

Nu vill jag bara sova så jag får åka och pussa på Freja imorgon. Vi åker redan 10 imorgon bitti.

Undrar om jag håller på och bli sjuk... inte nog med ledvärken så har jag haft tryckande huvudvärk i 2dar, ögonen svider och jag är allmänt låj=/

Detta med svininfluensan... hur ska ni göra, ska ni vaccinera er? ja, nej och varför?

Jag är väldigt kluven i denna fråga. Tiden får utvisa det. Dör man så dör man... ne inte riktigt så hemskt tänker jag men nästan.

Tilda its over

Nu är det över att ställa min guldklimp Tilda på utställningar=(
Nya rasstandarn säger...
Öppen fontanell oavsett stl = Diskvalificering!
Tilda har en liten öppning och mina andra 2 som inte ställs nå spec har inget alls så får väl hända ett mirakel så jag kan ställa dem eller så kommer jag spara 1000 tals kronor på alla icke anmälda utställningar framöver.
Det är även prat om att sporrarna på framtassarna ska bort Shocked
Nu får dem ju ge sig?!

Vad eftersträvar man en icke "normal" hund? Sporrarna finns ju på alla hundar vitt jag vet i alf.

Ställas eller ej Tilda är finast och underbarast för det! ILoveU


Freja & jagSå här kommer det se ut om nått år när jag och Freja är på agilitybanan;)


=P
Skänkes

Någon som vill ha min kropp?
Ni får den helt GRATIS jag lovar.

Har såååå ont i mina leder... värst i fotlederna och fingrarna.

Räkorna satt fint i magen=D
Jimmy & Kingen jag hade gärna bjudit;)

Nu drix det te och kollar film. Mys mys.
Tycker lördagen är mer en mysdag än fredan som dem så fint sjunger om. Vad tycker ni?

GLÖM EJ
att ställa om klockorna i natt. Ute möblerna åker in alltså ska vi dra tillbaka klockan 1timme.
Tur det är söndag imorgon, finns alltid någon som glömmer och tror inte det är någe vidare och komma 1 timme tidigare till jobbet när man för en gångs skull får sova lite längre=P

På måndag drar jag och hälsar på Freja*längtar*


Lgh packning och räkfrossa

Idag har jag packat ihop lite av min lgh tillsammans med S och Lena. Börjar ju närma sig flytt. 28 Nov ska jag överlämna min lgh till nästa hyresvärd.
Nu står räkorna på bordet med all dess tillbehöver och det ser så gott ut!

Ska kila och mätta min kurrande mage nu=D


Löshår

Vad är det med tjejer och löshår?
Skit fint för jag vill med ha. Men äkta och inte clips.
Men små tjejer som har fejkhår och med clips och så lägger alla det på varsin sida av halsen ni vet man delar på håret i bak och så ligger det som 2 längder på varsin sida om halsen. Så jävla fult. haha.
Tror jag sätt 10 tjejer med det idag och jag blir lika full i skratt varje gång. Det bara LYSER löshår.
Varför lägger man det så? Är det för att det lyser fejk när man har det hängande på ryggen?

Vilket inlägg men kunde inte låta bli.


skrota mig

Snälla nån skrota mig. Jag hatar när vintern är på ingång, får ont i mina leder. Fotleder, handleder, fingrarna och knäna.


blaha blaha

Fan vad jag e trött. Nu blir det sängen.
Dem där jävla insomningstabletterna gör ju så jag blir aptrött på em och hela kvällen.

Snart är det dax för mig och byta jobb ska bli så himla kul och skönt att komma bort från dårhuset. MEN fan så jag kommer sakna mina kollegor. Men även njuta av att få träffa alla kunder till djurcentret och mina nya kollegor. 5nov säger jag bye bye till Huges och hej hej Roslagens Djur Elit=D
Men innan dess ska det donas en massor och jag hoppas jag hinner med allt.
Men det får jag ta i veckan.

Imorgon kommer S och hon stannar till nästa fredag så vi får se vad vi hittar på för någe. Jag vill hinna med och träffa Freja så hoppas uppfödaren har tid för oss. Skulle ju åkt dit förra helgen blev inte så och så skulle vi planera in en ny träff men har inte hunnit ringa ännu=(
Freja lär ha vuxit på sig sen sist.

Har maila några andra valpköpare som köpt kullsyskon till Freja så det ska bli kul och hålla kontakten med dem och se hur dem andra utvecklas med.

Nej godingar nu blir det ännu en kväll som avslutas med bloggande och inledes med sömn.


Hatar sega...

... datorer.
Det är ju fan så man inte ens orkar sitta vid den. Måste rensa hela min dator på bilder och allt som finns på den för mycket är det. Orkar bara inte... nu...

Hur har dagen vart då läsare? Onödigt och fråga eftersom ingen eller nästan ingen ändå aldrig svarar på mina frågor. Men skam den som ger sig;)

Min dag har vart bra dock super trött så snart blir det ner i piller burken och sedan Zzzzzz. Imorgon är förövrigt sista dan för mina piller. Bye bye. Känns bra det för jag gillar inte och knapra meducin som pippi säger.

Idag slog jag av andra tumnageln=( början man med en så följer ofta resten samma mönster... nu försvinner min kvinnlighet haha. Har ju inga bomber till bröst att stoltsera med så får spara ut naglarna istället och puta med rumpan;)

Idag fick jag veta att en av mina vänner ligger på sjukhus=( Tänker på dig gumman. Du tar dig igenom detta.

nej nu blir det natt natt o nussa kudden kokojaja!

Hett tips!

Fick idag reda på ett nummer man kan ringa för att känna sig säkrare när man är ute och går om natten. Så nu finns det ett telefonnummer ni kan ringa när ni är ute och går på kvällen/natten och vill ha sällskap i luren. Man talar om vart man är och vart man ska och så har man linjen öppen medans man går och om något skulle hända så ser personen i andra änden till, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp.

Så lägg till detta nummer i telefonen så har ni alltid någon att ringa när ni har den där kusliga känslan som dyker upp ibland när man går ensam ute om natten;
Nattknappen polisens jourtelefon: 08-50446666

Detta inlägg hitta jag hos denna tjej.

20/10

Mitt liv forts. som en sjukskriven Lina. Inte mycket att göra åt men känner mig mycke bättre och mycke lugnare. Stressen känns inte igen på samma sätt längre. Glad för det är jag. Börjar även komma i fatt med sömnen då jag får hjälp av insomningstabletterna jag fick av läkarn. Fredag blir sista dagen att ta hjälp av dem. Får se om jag lyckas sova i helgen sen. På tisdag har jag återbesök. Får se vad domen blir;)
Hade ni frågat mig förra veckan hade jag hoppats på en dom som sa skrota mig.
Men nu känns det inte alls så.

Messa nyss med min underbara kusin Sara och hon har börjat en utbildning som jag inte vet vad den heter men man lär sig nagelvård osv. Så ett stort Lycka till till dig gumman. Sen ska du allt få träna på mig kanske redan till helgen=D Har ju redan långa fina naglar men vet ni igår slog jag av ena tumnageln=(
Men vägrar knipsa av dem andra. Jag har hållt dem länge nu ändå. Jag som är nagelbitare=O

Fasiken jag har ett hårstrå i ögat som jag inte hittar på... skaver som fan. Men trevligt att någon tittar in;) Oväntat besök i ögat de ni... =P

Ne man kanske ska ta sin tablett och säga hejdå till världen. Dock vet jag inte vad jag ska tro om dessa tabletter känns bara som man skjuter fram sömnen för satan så trött jag blir runt 16 tiden om dagarna... brukar jag väl aldrig vara annars.

Hej så länge goa människor!

Uppdatering

Tittar på roast på berns och skrattar=P
Ett gott skratt förlänger livet, jädrans så länge jag kommer leva!

fördriver...

... tiden med att glo på färjan.

sönda kväll

Då sitter man framför tv och datorn igen. glor på Top modell och inväntar Ensam mamma söker.
Till detta avnjuter jag någe som kanske låter äckligt men prova det är skit gott om man är sugen på någe och inte har någe hemma=P
Ta havregryn häll över oboy och sedan smält smör, Blanda ihop. Jummiiiii! =D
Detta åt jag jämnt som liten och blir ibland sugen på det igen allra helst vid roliga veckan perioden.

Kom nyligen hem från kalas med. Gulliii Wille fyllde 1år och Niklas 37?? haha ingen koll. Wille fick i alf en picka som lät illa och Niklas en bukett med röda rosor.

Har tänt ljus i hela v-rummet och ska nu bädda ner mig i soffan. Mys!!

18/10

Då har man haft fin besök här hemma av Camilla=)
2009-11-09 är jag anställde som Hundfrisör(lärling)/värdinna och det känns SÅÅÅ bra!
Camilla är nog den gladaste och mest goaste människa jag någonsin träffat. Tror inte denna människa kan bli sur?!

Har nyss setat och tittat på Sverigest fulaste hem med Simon & Thomas. Dem är ju bara för goa och dem får gärna komma hit och inreda mitt hem. Vore hur kul som helst att träffa dem i alf;)Nej nu ska jag och hundarna hem till Lena sen åka på 1 års kalas.


Top dog USA

Japp ett riktigt Lina program. Visas nu på 3an dock snart slut.
Detta är ett program helt i min smak=D svår gissat va;)

Skönt va det och vara ute i skogen en stund med.
Så himla ro givande.
Släppa hundarna och låta dem låta sina små kroppar flyga fram över marken, se dem busa och vara fria och lyckliga!


Söndag

Då har man vart duktig idag och gick up i tid för att städa. Dammsuga, torkagolv, diska och göra rent toa och sånt tråk. Men man blir ju nöjd efteråt. Dock känns det rätt lönlöst att städa denna lya för jag har saker överallt som står framme. Tack och lov att jag ska flytta så jag kan slänga halva mitt hem. Så less på allt.
Varför har man så mycke skit som aldrig kommer till användning ändå?

Ska nu ut me hundarna och sedan invänta Camilla, skriva anställningspapper=)
Sen vid 17,18 någon gång ska jag på kalas. Wille fyller 1år.

Jag har minus grader i min lgh.... burra.... spelar ingen roll att elementen är igång. jag fryser ihjäl.

Grattis ALLA bloggare igår som fick pris. Största grattis till FOKI you rock!=P 3 hela pris. WOW inte illa. Du är värd alla 3 för din blogg är bäst så är det bara:D

Glöm inte!

Om man inte får gråta, då drunknar själen i tårarna på insidan


Godkänd

Då kom man precis hem från bion. Den va godkänd att se men har sagt det förr och säger det igen böckerna är SÅÅÅÅ mycket bättre! Så har du ni inte läst böckerna Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden så gör det.

Imorgon ska jag skriva anställningspapper för mitt nya jobb*wihoooo*

Innan det så ska jag försöka gå loss lite på min lgh, fan ska ju flytta snart.


Pannkaka

Det blev pannkaka av hela denna dag. Inget blev av istället.
Men ska istället träffa Ewe och åka till stan käka någe gott och sedan gå på bio.
Flickan som lekte med elden!

Nej nu ska jag ut med djuren i regnet sen blir det en varm dusch.
Min lgh är såååå jävla kall... tur man flyttar snart. Måste bara börja packa för det har jag inte gjort ännu =(

Strul

Jag hatar när saker strular och det inte blir som man bestämt sig. Bara för att jag bokat in saker och så strular andra så att jag får strula och säga ifrån mig allt jag bokat in. less jag blir. Varför ska jag sitta en hel jävla dag och bara vänta på att få någe svar.,känns bara onödigt.
Blir ju negativt för alla parter.
Tick tick klockan går... snart skiter jag i detta.

Idag fyller Artin år GRATTIS grabben!

Tur att vi är olika.

Ibland värkar inte folk förstå att vi människor är olika. Vissa tror att bara för att just den tycker si så måste vi andra tycka så. Men om ni inte visste så är vi olika och tur som fan är väl det!

För första gången på riktigt länge känner jag mig utvilad. pillret gjorde sitt och jag somna inom en kvart förutom ett break strax efter 03 då mob börja ringa. Ja ni party folket jag låg hemma och sov och ville inte prata.

Idag är det riktigt SKIT väder som det även va igår. Det är så himla tråkigt och deppig blir jag med till råga på allt. Men ut måste man ändå och det är precis vad jag och vovvarna har vart. Nu ligger dem lite här och där och sussar. Sitter och väntar på att S ska höra av sig för och se om hon ska komma idag eller inte. Jobbigt och bara gå och vänta vill veta nu så jag kan planera min dag.

Vad händer hos er då?
Vad har ni för väder?

Så fel så fel

Fan Camilla den glädje bruden åkte=(
Gillade hennes energi! Även fast hon blev kallad för 60årig kärring och kikki D hon va go och jag gillade i alf hennes röst.

Den som jag har som favvis är Erik som nr 1! <3 han har DET!

Från det ena till det andra, idag har jag vart singen 1 ÅR wow shit vad tiden går fort=O
Men det har vart SÅÅÅÅ behövligt och jag känner inte ett dugg panik över att hitta HAN för just nu verkar HAN inte finnas. Men HAN dyker väl upp när jag minst anar det. =P

Nu ska jag lyssna till vad min läkare sagt till mig så nu blir det sovtablett och sen byebye för min del.
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!


Bye bye

Jag hoppas Niklas åker ut idag.
Se om jag har rätt eller fel.

alla planer...

... gick åtfanders i helgen.

Får inte träffa Freja=( men ska troligen på barnkalas istället=)

De strula lite hos S så hon kommer t mig imorgon och stannar till söndag.

Fan va idol är bra idag, dem flesta.
Jag är kär i Rabihs ögon och leende och Jihde är ju bara för charmig=))


Ikväll

Ikväll blir det soffhäng. Idol med MJ tema me like!

Kom på en sak till jag fick veta hos läkarn. Jag brukar få ont i höger armen ibland till och från och dagen efter har jag ett eller flera blåmärken dock aldrig vetat va det vart men nu vet jag. Det är ytliga blodproppar som är helt ofarliga och det kändes ju skönt och höra i alf.

Ne nu blir det soffan. Ciao

Rädsla...

Idag när jag va hos läkarn kom vi in på saker som skrämmer mig. Inte bara min magont för den skrämmer mig inte utan annat som kom fram. En panik känsla jag får ibland. En känsla som gör att jag bara vill lägga mig ner och sluta andas. Jag får ett tryck i kroppen och en smärta som ilar genom hela kroppen. Den är svårbeskrivlig.
Vi kom oxå in på hur jag sover om nätterna... och det är ju olika men ofta ligger jag uppe halva nätterna och grubblar. Han frågar så klart om vad jag tänker på, jag svarar kvickt allt mellan himmel o jord.
Hans följd fråga blev om jag hade någon att prata med och jag svara JA men jag pratar inte med någon. Jag skriver ner mina tankar och behåller dem där.
Han nämner då att de kan vara bra och få prata med någon. Någon duktig som vet vad den håller på med. Just den kommentaren fick mig nästan att få den obehagliga känslan jag nämnde längre upp i detta inlägg. Bara dem orden kan få mig att grina. Jag vill inte prata med någon.
Varför?
Jag är så jävla rädd för att öppna mig. Jag är rädd för verkligheten. Jag är rädd för att någon ska slå sönder min höga vägg jag alltid kunnat stå bakom sen jag va liten.
Jag är bakom mitt leende en väldigt tankspridd person, en djup människa med många tankar och inga svar. Jag går ofta åt sidan när jag hamnar i mina svackor och grubblar.
Att gå till en "hjärnskrynklare" skulle nog få mig att bryta ihop innan jag knappt satt in foten i rummet. Jag har inget att säga. Jag skulle bara känna mig SKIT dum. För när jag mår dåligt så vet jag INTE varför. Jag kan inte sätta fingre på de. Det är bara det att till slut rinner allt över som jag håller på.
Jag är vilsen i mitt egna liv.
Men denna läkare vill hjälpa mig, han är nog den ENDA läkare som jag känner att jag har förtroende för och då har jag träffat han 1 gång i 45min.

Men trots allt detta så är inte mitt liv åthelvete det är inte det jag vill att det ska låta som för jag är OTROLIGT lycklig över hur mitt liv är eller rättare sagt vad det kommer bli snart.
Imorgon skriver jag papper hos Cfshundkontakt och det är det bästa som kan hända mig! =D


<3Min värld vore INGET utan mina 4 benta!


Dagen

Då har man vart t östhammar och träffat ligan och sedan till läkarn. Blev sjukskriven till den 27e och då är det återbesök och 2mediciner utskrivna. Ena skulle bara vara 10tab. men fick 100 så kan sälja resten för en peng;)
Någon?

Nu är det vila som gäller för att få nånbukt med allt... bra läkare va de i alf!


Söndag

På söndag ska jag iväg och hälsa på min lill skrutta=)


Fick jordens roligaste nyhet idag, jag säger bara WOW!


Händelselöst

Ja ni kära läsare denna blogg skrivs inte så flitigt längre... jag har tyvär inte så mycke och skriva när det händer absolut ingenting. Kan ju inte skriva varje dag Magkatarr och hemma från jobbet... säger ju sig självt att de är jävligt trist.
Rulla tummarna och peta i näsan... ne så jävligt är de inte=P

Jag har det hur bra som helst som att ligga på en strand någonstans i ett varmt land fast kallare haha.


Slappa

Ibland behöver man bara vara hemma o slöa. Bli hel som människa och fundera på livet.
Och försöka bli fri från magkatarr och stress.


hemma.

Hemma dag hängig och jävlig. ^^

Längtar till att få hem Freja.


Höstbilder

Har vart ute  och knäppt höstbilder idag. Så vackert med dem finaste modellerna=)

Vad tycks?
Den lever!

Min dator LEVER igen=D sjukt glad!
Nu kan jag komma igång med bloggandet igen som jag saknat det.

Drygt och sitta med mobilen och försöka bli inspirerad till att skriva.

Hur har helgen vart då mina kära läsare?
Min har vart tok lugn med film och annat trevligt på tv. varvat med magont.


Grattis!

Idag fyller min älskade Wilda 1år. Hipp hipp hurra! De har vi firat med allsång ost och en ny tröja som hon fick här om dagen. Den rosa ni fick se i tidigare inlägg. Fattar inte att lillan är 1år redan hon va ju nyss 9veckor och vägde 703g. Idag väger hon 1,4kg. STOR tjej:-D

=(

Surt sverige säger jag... =(


Fotboll

Då är det fotbollen ikväll då som hägrar men varierar lite med singingbee oxå. Är ju med kändisar av olika dess slag.

Tryckte i mig marängsviss o fan så ont jkag fick i magen igen då.
Vad ska man äta när man har magkatarr?
Får ont av allt.

Glöm inte följa den andra bloggen med=P

Här


ikväll

Ikväll blir det film, marängswich(stavning?) och lugn och ro!

Imorgon ska lena ha möte hos sig så vi blir våldgästade av kajsa och bella vid 11 tiden imorgon. Trevligt då blir det te och frukost=D
Tjejligan=P

blääää har inge och skriva om... men det kommer väl när det kommer.

ha en trevlig lördag!


häxa


Jag blir kallad för häxa här hemma. De är bara en stor näsa och en vårta på näsan som saknas haha...

 

Men jag säger så här dem e bara avis på mina naglar!! Bara för att dem inte lyckas spara ut själva och måste ha fejk;)
Svart kanske inte är min färg på naglar men va ju tvungen och testa.


Ny blogg

Kommer driva en till blogg på sidan av denna.

Ser fram imot detta den ska bli stor=P

spana in den HÄR


I pausen

I pausen till Idol start så springer jag hit för att tala om att Jihde är så jävla härlig tycker jag! ;)
Vet att det troligen finns delade meningar där men jag gillarn=DHan får i alf mig att le varje gång jag ser han på tv.
Som visserligen INTE är så svårt och få mig att göra haha.

I helgen har jag förresten lilla S.
Och datorn min är fortf. DÖD =(

Vill att den ska återuppliva.


REKLAM

Helgerbjudande!

Här kommer ett helgerbjudande till alla nya och gamla kunder.

Köp en valfri sele från Puppia och få ett koppel på köpet!

Ni behöver endast köpa selen, så skickar jag med ett passande koppel.

Erbjudandet gäller from nu tom söndagen den 11 oktober, så passa på nu.

Vi här sänkt priset på de nya selarna från årets kollektion också.

Detta finner ni hos


Nytt

Nytt är alltid bra!
Jag ska börja blogga på en annan blogg med.

Vart... om vad ja allt det där får ni se sen. Inte här i alf.

Vill ni någe...

 

 


Utbildning

Jag ska få en utbildning av UNDERBARA Camilla<3
Fick kurs litteraturen här om dagen.
En tjock bok på engelska=P
Mitt favvo ämne nope haha.

Men oj så bra bok den kommer vara till stor nytta nu och för alltid.

   

Jag känner mig laddad för utbildning!


Paket

Efter en lååång natt så gick jag till slut ut med hundarna och gissa vad jag sedan hittade i brevlådan?!
Ett efterlängtat paket=D

Även denna gång så va paketet från Spolieddog.


Jag beställer det mesta där ifrån för jag tycker personligen att Linda har bäst service och ett stort utbud som passar just mig eller mina hundar ska jag väl säga=D
I varje paket som kommer får man alltid en överraskning med som uppskattas gott av tjejerna.

Tack än en gång Linda<3

Denna gång va det ett paket till Wilda.Helt klart godkänt hälsar Wilda=D


Aaaaj

I natt har jag inte sovit en blund=(
Haft sån jädrans magont så det har inte gått och sova.
Där med blev det inget jobb idag=(
Hatar att vara hemma men hade inte orkat.
Har fortf. ont i magen och känner mig så trött. Inte så konstigt kanske.sola

Jag vill sola. Vill åka och prova OpenSun men har inte tiden riktigt. Sorry Eva men jag lovar att ta mig tid snart.

Har så mycke jag vill göra men så lite jag hinner med. får magont.


Just idag...

... känner jag mig så jävla matt i kroppen. Känner mig nästan grinfärdig.
Hatar dessa dagar.


Oooops

Jag försov mig imorse=O
Klockan ringde 05 och 06 vaknade jag... oooops bussen gick 05:45 så det blev ett snabbt samtal till jobbet och sedan på med kläderna och ut till bussen som gick 06:15. Fasiken så trött jag var och är nu, har nog inte riktigt vakna än.
Hann inte ens borstatänderna så de fick åka med i väskan så jag fick borsta när jag kom fram.
Trots min extra timmes sömn imorse så blev jag bara 4min sen till jobbet. Bra jobbat Lina! =D

Igår va jag ledig men va iväg på annat. Åkte 06:15 hemifrån och kom hem 20:00.
Kul som tusan va det och mycket intressant och lärorikt!


TÄVLING

Dax och tävla igen=)
Mörkret är redan här och tidigt och måste därför visa att vi finns ute på gatorna.
Denna gång tävlar vi om ett reflexhalsband hos Spoileddog
Vi skulle vilja vinna det ROSA till Freja som flyttar in i November=)


REKLAM

Hunter!

Nu har vi fått in många nyheter från märket Hunter i webshopen,
så här kommer lite höst tips... och vad passar inte bättre än te.x
en spårlina tillsammans med lite träningsgodis som man kan använda
sig av när man är ute i skogen och tränar med sin hund.
Efter att man har varit ute i skogen, där det kanske är både blött
och lerigt den här årstiden, så vad passar inte bättre än ett bad
efter många timmars träning i skogen.


Först ut är en blå spårlina med handtag som finns i 3 olika storlekar.
Lite träningsgodis i olika smaker är alltid bra att ha med sig i fickan
när man tränar med sin hund.
Några shampoon speciellt anpassat för valpar, hundar med vit päls och ett shampoo & balsam i ett.
Hos


Hemskt=(

Nån som vill köpa "världens minsta hund"? Bara 100000:- 

http://www.deine-tierwelt.de/kleinanzeigen/einmaliger-chihuahua-einer-d-kl-hunde-d-welt-a71135255/

Får abstinens

Fan vad det är surt att inte ha någon dator=(
Saknar mitt skrivande som FAN!
o inte har jag råd nu heller och köpa en ny.
Men jag har mina söta läsare kvar ni är goa ni som tittar in ändå.

Har så mycke och berätta men det får bli senare.

Idag har vi haft planeringsdag på jobbet 9-16 SKIT trist men jag och en kollega roa oss med att skriva meningar till varandra... ja ni fattar man kan ju inte samtala under mötet men små oskyldiga meningar funkar juh=P
De va väl det roligaste på hela dan. haha.

Jag och hundarna har vart ute o sprungit en sväng... även växlat med stanna. Ja dem måste ju lära sig de med=P
Skönt för matte och pusta ut lite med;)

Son om tid kommer jag börja blogga i en annan blogga med som jag ska starta men det får ni veta mer om senare.

Idag prata jag med min nuvarande chef om att jag vill ha tjänstledigt från o med 5nov. Sen börjar mitt NYA liv!
Yeah!!! L Ä N G T A R!

Imorgon är jag ledig men ska iväg på annat åker redan 06:15 från alunda och är väl hemma runt 20 imorgon kväll.
Ska bli så JÄVLA kul och intressant!


@ work

sitter på jobbet till kl 22.

Imorgon blir det en låååång dag. Planeringsdag på jobbet och sedan jobb 9-22:30 roligt? Nope!

Idag blev handpenningen på Freja insatt. Nu är hon snart MIN!

Synd bara att folk inte verkar tro att jag vet vad jag ger mig in på. Trycker upp i nyllet att nu blir det mera jobb. JOOOOO jag vet det. Det är därför jag skaffar en brux hund för jag vill kunna träna mera.
Kan inte folk bara vara glada för min skull??


Månda

Är hemma hos Lena och lånar datorn, igen... min har nog dött för alltid=(

Ska åka och jobba om ett tag 15:30 - 22:30  tur jag kör samma pass imorgon sen så man kan sova lite längre än 4timmar innan uppgång igen.

På tal om Freja som det säkert kommer stå en del om i forts. så har jag fått mest positiv feedback men även några rapp i ryggen. Men där handlar det nog mest om okunskap och dåliga erfarenheter.

Ni ska få se sen när tjejerna ligger tillsammans och gosar som bästa vänner=D

Som med alla andra hundar så kräver rottisen en del men det är därför jag skaffar henne för jag vill ha lite mer hund att arbeta med.
Jag kommer ej att ha 4 hundar utan fortf. 3 då jag för 1 år sen gav bort Smilla till Lena min styvmor.

Jag ser fram imot att få hem lillan och det ska bli så kul!!

nej dax och vara lite social med Lena och sen ut me djuren innan jobbet. Ska hinna trycka en kebabrulle med mumma!


bilder

Gör ett nytt försök idag med att ladda upp bilder från gårdagens höjdpunkt!

Freja 3½ vecka


GängetKärlek<3Mamma trixie och gänget=PDessa ljuvliga kommer från kennel Chiltanas


Freja sööööt!

http://i242.photobucket.com/albums/ff169/linaa_smilla/SL380739.jpg


Freja

Oooooh jag är nyss hem kommen från Norberg och jag har ett leende som sträcker sig upp till himlen=D
Jag har tingat en liten Freja. En tikvalp som är född 090909 alltså 4veckor på onsda.
En riktig gos maja som snutta på mitt finger när jag tog upp henne och pussa mig sedan en massa.
Hennes mamma va helt underbart mysig och hennes uppfödare ska vi inte tala om. Oh vikket mysigt gäng<3
Ser fram imot att lära känna denna uppfödare.

Låt mig presentera Freja!

Tänkte presentera henne med bild men de går inte och lägga upp=( *sura*

Försöker igen senare...

Kommer dessutom bli av med lgh första helgen i Dec istället för sista Dec. YES!!!!


Reklam

Nu har vi fått in många olika sorters reflexer i webshopen bl.a.
reflex halsband, reflex selen och reflex förlängare.
 
 


Välkommen in i butiken!
http://www.spoileddog.se/


1½ timme

Då bär det av om 1½ timme till Norberg för att titta på rottisvalpar=P
Kameran är med och jag är redo!

Vad händer sedan... ja ni inte mycket.

I natt knacka det på dörren och lill syrran kom in, hon behövde sovplats=D Självklart ställer man upp.

Jag är så snygg just nu... har en stöd grej på armen för handleden... känner mig som 90år... ont ont ont.

Spana gärna

Camillas blogg


scary

Vem har klurat ut detta?
Helt otrolig:
1) Vik en ny $20 dollar sedel på mitten...
2) Vik i hop sedeln en gång till och var noga med att vika exakt som bilden nedan visar.3) Vik den andre sidan exakt som nedan.
4) Vänd den nu om….Vilken tillfällighet!
Om man viker en 20 dollar sedel på ett enkelt geometriskt sätt kommer det fram en katastrof på alla 20 dollar sedlar!!!

Tillfällighet?

Du bestämmer
Som om inte detta var nog är detta vad du såg?
För det första: Pentagon i flammor…..


Därefter Twin Towers


Och se här.. !!Tre tillfälliga katastrofer på en $20 dollar sedel?
Katastrof 1 (Pentagon)
Katastrof 2 ( Twin Towers )
Katastrof 3 (Osama)???

Det blir ändå bättre: 9 + 11 = $ 20 !!
(9/11 = 9. September dagen då Twin Towers och Pentagon blev angripet)

Skrämmande, inte sant?


Presentation

Nu kan ni gå in och läsa presentationen hos Cfs hundkontakt. =)

HÄR


Saknar

Fan jag saknar verkligen att blogga nu när jag ingen dator har=(
Synd om mig juh...

Är hemma hos Lena nu har vart med dem till stan och kollat på Gränby och yrat på IKEA. Fan det blev braklunch på IKEA men fasiken så gott det är med 5kr korv och sedan en mjukis på de=P
När vi sedan skulle stuva in en hylla i bilen så hände någe... min handled=( Den värker.
Men men alltid någe... är det inte magen så är det annat...

Jag & Lena har gjort smörgåstårta med skagen och tonfisk fy fan va gott längtar till att få ta mig en tugga!

Sen bara VÄNTAR jag på att Camilla ska uppdatera sin blogg för där kommer ni få en presentation av någon=P
Spana in där lite senare under dagen typ ikväll eller imorgon=) Presentation


Imorgon bär det av till Norberg för att pussa på rottisvalpar, FAN va gött säger jag bara!!
Längtar som tusan!

Vad har ni för er denna regniga och gråa helgen?
Hösten är verkligen här nu.


Så snygga!!!!

House of Dog väskor!

Nu går det bra att köpa House of Dog´s snygga väskor hos oss på Spoiled Dog
och det är vi stolta över.

Alla väskor är dock en beställningsvara, men leveransen är snabb ändå.


Läs mer i spoileddog bloggen Även för dem snygga bilderna!!!

 

Dålig uppdatering...

Japp det är allt vad det är just nu=(
Jag har ju ingen dator hemma*snyft*

Ni får lov att klara er ändå. ha överseende för mig och mitt skrivande.
Det är nu det märks vilka som är trogna läsare;)

sitter på jobbet nu men börjar inte förns 14:30 men har vart till Östhammar idag på intervju och va ingen idé och åka hem i mellan så fick bli tidig till jobbet. Funkar det med.
Har en del som behöver göras på datorn så passar på och gör det idag.

På söndag ska jag åka till Norberg och kolla på rottisvalpar=D yeah!!!

Har även skickat ett mail till käraste C om vad ja de kommer ni snart att kunna skåda;)

Jobb till 21:30 sen hem och bara ta de cool!
Har ni för planer?


repetera...

Utbildningen jag nyss vart på med 2 kollegor kändes mest som en repris av hjärt&lungräddningen vi va på för nån vecka sen. Men som dem säger man måste repetera;)

Vissa dagar bara älskar jag att vara på jobbet det känns så skönt och avslappnat med vissa kollegor och vi skrattar och stojjar mest hela dagarna - Självklart gör vi vårt jobb men har kul där i mellan med!

Ne nu e rasten snart slut... ska ut och fjanta mig lite med dem andra nu. =P
Ska ju vara här till 16 så måste få fjanta mig lite.

See u!


Surt...

Bara för att kag skrev igår här i bloggen att min dator håller på och ballar ur så har den gjort de=(
Igår fick jag inte igång den... vadå rastlös jag blev igår... hade tänkt att göra så mycke innan jag la mig och sov.
Men det fick jag avstå istället.

Va så himla trött igår efter jobbet och hela magen höll på och ge med sig den med kändes de som.. shit vilken smärta... kröp ner i sängen vid 20:40 och somna 20:45 och sov hela natten till klockan ringde 04:45.

Har inte lagt mig för kl 21 någon gång sen jag gick på dagis typ... haha.

Nu är man på jobbet igen... ska på utbildning mellan 9 - 12 - Barnolycksfall 1. 


RSS 2.0