open sun

Härligt

Ooooh de där doppet jag fick ta va efterlängtat! Men de va bra kallt... solen hade gått i moln när vi kom dit och skulle doppa oss men som tur va så återfann den sig efter en stund och vi kunde bli varma och heta igen;)
Men nu är man hemma igen. Bara invänta nattens arbete nu. Kommer nog gå bra de... Bara tänka semester semester semester!!!!

Imorgon kväll ska jag åka ut till landet och vara där 1 vecka. Lena och lille bror ska till Spanien så jag ska vara hemma med tjejerna som bor där. Bra att L & R får tid för sig själva och verkligen tar den tiden att rå om varandra. Trots att dem som bor hos L tillhör familjen så måste man ibland med all rätt ägna egen tid med sina biologiska barn!! Tycka!!!

Hoppas på bra väder för då ska jag ligga på altan varenda dag och bara njuta!! Ska nog köpa en pool jag kan ha där så hundarna kan bada. Lite svårt o ha de när man bor i lgh. Idag när jag hämta hundarna hos kusin så "bada" jag hundarna i en fontän nere på stan. De behövde dem, kylas ner lite!! Dem blir fort varma så tänk på de alla hundägare. Och lämna ALDRIG hunden/arna i en varm bil!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0