open sun

IQ jävla fiskmås

Japp det är jag de=P
Kan inte ens öppna en jävla tejprulle... hallå... snacka om att man känner sig dum då... på cuppen lyckades jag bryta sönder hela tejphållaren så nu sitter jag här med min tejp och ska försöka lyckas... Yes jag gjorde de... äntligen!! =D

Tur det finns tejp när man ska skicka brev... för att slicka på kuveret gör jag INTE de smakar ju för fan hej kom o hjälp mig... så JÄVLA äckligt... jag lovar jag får kväljningar... nej FY!

Tick tick klockan går och det e bara skit på tv... Sen jag kom hem från Karlstad har tiden gått så jäkla sakta=( och dagarna där kändes som jag inte ens hann komma dit förns man satt på tåget hem igen=(
Men på fredag... japp på fredag ska vi ses igen!

Tittar ut nu och ser att det är klarblå himmel och sol ute... hmmm... va fan de e så det ska vara på dagarna inte klockan 21... kanske dra på sig bikinin och ta med en filt ut på gräsmattan? haha.

Ne men va fan folket underhåll mig... =D


Kommentarer
Postat av: G u c c i i | M e l i n d a

Jo det ska bli härligt =P mer pengar att handla annat fint för =P är ju tokig i väskor och skor ^^, och skämma bort min Gucci =P haha! Killen bor i Örebro så det är ju en bit bort :( men va gör man när man hittar kärleken längre bort? är ju bara o bita ihop till en början :)

2010-06-15 @ 22:21:27
URL: http://guccii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0