open sun

Men Ooooh....

... varför ska ringsekreteraren på utställningar ha sån dålig handstil? Kan vi inte ta lite skattepengar och skicka dem på skrivarkurs? ;)

Har nu många gånger försökt tyda Luzzas bedömningslapp från förra söndagen (30/5) men misslyckas varje gång...

Sorry mor jag vet att du vill höra den... men jag skriver de jag kan tyda så kan vi väl välja själv vad de ska stå på de vi inte ser? haha.

Så här sas i alf om min vackra lilla tjej<3

8mån trevlig tik, välformat huvud kunde ha något kraftigare nosparti. Mörka (någonting) ögon välplacerade öron Bra bett bra hals och skuldra, rak överarm stram rygg i stående, välfylld bröstkorg. normal vinklad i bak, fin lårbredd, lovande päls bra färger och svans. Bra ben och tassar. Rör sig med lite kort steg fram, behöver bli stabilare i rygglinjen i rörelse. Trevligt temprament, välvisad.

Japp detta stod... ibland känns de inte som den bästa svenskan utan bara en massa ord som man läser igenom en gång om man inte e som jag försöker tyda det furtioelva gånger... haha... sen läggs dem på hög någonstans där man tror att man kommer ta fram dem igen för att läsa igenom dem... men nej nej de kommer aldrig hända och ändå så spar jag dem... trots att jag till och med skriver nu att de inte kommer hända haha...

Bra knäpp man är spec när det gäller ens hundar.

Att jag inte har någon koll på ex mina skadeanmälanblanketter från jobbet som jag borde ha på hög här men att jag har hundpapper upp över öronen överallt tyder på de mesta.... haha...

Hundarna är döda här trots att dem sovit hela dagen nästan på tåget. Men tar väl på krafterna de med. Stackars Luzza höll på hamna mellan tåget och parongen idag när vi skulle kliva på=( tur jag va snabb att vara bakom henne så jag kunde fiska upp henne innan hon ramla i mellan. Ok de kanske inte va så farligt som jag skriver men ena tassen hamna i mellan så jag fick dra upp henne lite för hon tappa ju balansen min lilla gullhöna.

Tror jag fått världens bästa Rottweiler<3
Nej jag är inte partisk... Men Luzza är så himla lugn bara finner sig i allt och bara är!
Fråga andra som vet.... visst har jag rätt?!

a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0