open sun

Mitt i natten...

Men även då ska väl NÅGON blogga??!!

Är ju ändå vaken och har hunnit med massor i natt på jobbet*stolt*
Trots mina ynka 3h sömn mellan gårdagens natt pass och nattens så är jag på fötter och hyffsat pigg.
Har lyckats läsa i natt, städat, tvättat och donat. Sånt vi ska roa oss med nattetid men framför allt hålla oss vakna. 

Börjar dock länkta hem till sängen... men kommer dröjja innan jag får kasta mig ner i den för det är precis vad jag kommer göra när jag får chansen. Men först måste jag avsluta jobb passet klockan 08 sedan bär de av ut på landet... till skogen som blondaa säger... ja våra familjer bor ju på samma ställe och jag har jobbat med hans lille bror... om någon bryr sig... inte jag så ganska onödigt vetande haha... på tal om blondaa jag läste hans blogg igår och kolla några videoinlägg... o JA jag skratta för mig själv... men då hade jag knappt sovit någe och satt ensam mitt i natten... haha... kul att någon bjuder på sig själv... mig kommer ni aldrig få se i ett video inlägg... ska jag vara med i en film ska det vara en hemma video som stannar mellan mig och honom=D 
Hett de!

Nej ut till landet ja va de jag skrev om... ska hämta Tilda & Luzza mina små lyckopiller! Ska passa på o tjöta lite med Lena min ljuvliga styvmamma som för övrigt ser ut som en neger just nu... vill oxå vara så brun*muttra* Men vänta bara!!! 

Nej nu tappa jag skrivar glöden... för trött tror jag... ska hinka i mig lite mera te är typ inne på min 6kopp eller nått... bra jobbat Lina!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0