open sun

Ingen rubrik

Jag kommer nog vara mer aktiv på min andra blogg framöver, så vill ni häng med över dit=P
Kommer uppdatera här med men man vet aldrig de kanske avtar helt.

www.varanlycka.blogg.se hittar ni mig iaf.Här händer de grejer;)


Före & Efter

De blev 2h hos frissan...
Om jag är nöjd?
Nej jag vet inte... jag hade velat ha de lite mer omgjort.
Men hon ville inte färga mitt hår då det är otroligt mättat, mitt hår va dessutom väldigt frissigt då jag har väldans torrt hår + att hon inte ville klippa kortare då mitt hår växer på bredden så finns en risk att d blir potta till slut... haha...
Men hon va impad av mitt hår då de är otroligt tjockt och fin stråit som hon så fint kalla de.
Vi bestämde oss för att ses innan sommaren igen och spana av läget...
Det e ju så att håret inte blir som det är nu när man e gravid så kan ju va bra o behålla håret om de börjar rasa lite senare ;)
Tonade håret idag och la även i en bredare slinga på vänster sida men den fäste inte riktigt=/
Jävla piss hår.

Före:Efter:Nu ska jag bara lära mig att handskas med skiten.


Nu ska jag in till frissan för en make ove...

img_3149 (MMS)

Nu ska jag in till frissan för en make over:) se vart detta slutar, frissan ska få fria händer. Spännande!!


Vi väntar på storken:) Dock inte förrän 17...

img_9301 (MMS)

Vi väntar på storken:) Dock inte förrän 17sep.  Men nu är bomben släppt.  Läs mer om våran resa på www.varanlycka.blogg.se


Haft en bra lördagkväll;)

img_2788 (MMS)

Haft en bra lördagkväll;)


Första lunchen utomhus i solen. Hur glassi...

img_2737 (MMS)

Första lunchen utomhus i solen. Hur glassigt som helst. Rostbiff och kycklingspett.


Våren va här men försvann lika fort. Sånt ...

img_6807 (MMS)

Våren va här men försvann lika fort. Sånt man får räkna med som svennebo. Många verkar chockade.  Vi tar det med lugn och njuter;) Vet ni igår anmälde jag även till ännu en lydnadstävling. 15/4 och 21/4 är datumen som gäller. Den ena här i hemmatrakten och den andra i sthlms området. Spännande! Idag blev renoveringen av rum nr 2 klart här hemma:) Andreas är så duktig. Bara ett rum kvar på övervåningen nu.  Härligt när det rör sig framåt. Allt i livet just nu kryper sig uppåt och jag är så jävla lycklig!


Söndag

Ja ni gott folk undrar om man någonsin kommer få upp glöden för bloggen igen?
Det kommer lite uppdates då och då men just nu får ni nöja er med just de.
Jag är flitig och läser andras men thats it.
Bättre o skriva när man har någe att skriva om än att bara skriva en massa skit;)

Idag har vi vart nere på klubben och tränat.
Det tar sig med Luzza och det är väl tur de nu när vi ska tävla;)
Idag tog jag även med Molly en golden tik som jag tänkte ha som försökt kanin;)
Nej men behöver få jobba lite med hjärnan så hon fick haka på.

Ställande under gång.Hoppooooch som vanligt så slutar den ladda upp bilder...
Why?
kan man bara ladda upp max 3 eller?
ibland lyckas jag bara ladda upp en osv.

Blev ett lyckat pass iaf!!!
Funderar på om jag ska anmäla till en tävling helgen efter vi debuterar oxå.
Ska jag eller ska jag inte?? :D

Nu blir d softa för i natt ska jag jobba igen.


Ikväll kör vi en nykter utgång:) men först...

img_7140 (MMS)

Ikväll kör vi en nykter utgång:) men först ut på middag. Se vad de blir för smarrigt. Hann med en shopping runda nyss med:) vårjacka, 2 toppar och en sjal se bilden:)


God morgon sunshine !!  Så här vakna jag k...

img_5762 (MMS)

God morgon sunshine !!  Så här vakna jag kl 05 imorse. Lilla Nuffe tyckte visst inte att matte skulle få andas;) som tur va somna vi om efter att ha dealat lite ang sovplatserna.  Idag är de fredag och solen skiner redan, dagen kan ju inte börja bättre. Jag och hundarna sitter ute på tomten och njuter. Jag får strax fika besök av Jennie och Hedda och efter de drar jag till stan. Ska hem till Malin. Ska ut och käka ikväll och sen sätta oss på terassen eller nått ställe o bara glo på folk hela kvällen:) låter för mig som en bra fredag. Har ni nå planer?


Våren är verkligen på ingång. Idag har hun...

img_6894 (MMS)

Våren är verkligen på ingång. Idag har hundarna myst på framsidan i solen medan jag rensa rabatten.  Jag umgicks sedan med familjen och skickade iväg min älskade på 40h kryss. Jag hade oxå biljett men valde att stanna hemma av personliga själ. Det har jag ångest över nu men vet samtidigt att de är ett bra val. Vet att mina pluttar kommer att roa sig för mig med. Jag tog Luzza ner till BK och tränade med Vickan och Check istället. Lyckat pass med bra tips från Vicks. Så kul att träna med någon. Som står och tittar på och kommer med inflikar som man lätt missar när man är själv.  Blir att lägga krut på träningen nu. Bara 1 månad på dagen tills vi ska tävla=O  Scary!  Luzza fick sig att bad när vi kom hem och nu ligger jag på soffan och vilar mina ömmande ben. Blir lugnt resterande dag.  Hur mår ni??


GALET

Jag har precis vart in och anmält mig och Luzza till våran första lydnads tävling.
GALET!!
Jag är redan nervös haha.

Jag kan säga med en gång att jag är ingen tävlingsmänniska. Har aldrig tyckt att det är spec kul med tävling.
Jag blir bara galet nervös.

Men det blir nog en kul grej, det får gå som de går.
Nån gång måste ju va den första;)
Mitt mål är att ta oss dit och ställa upp.
Resten är bara en bonus;)

Blir att ta i träningen ordentligt nu.

Men har faktiskt vart duktig och kört lite varje dag nu.

Några filmer från måndagens tränings pass


Idag har vi även kört läggande under gång.
Träning träning så sitter de snart.


Idag har jag och Luzza haft mys dag på Bru...

img_9607 (MMS)

Idag har jag och Luzza haft mys dag på Bruksklubben.  Vi cykla dit eller jag cykla och hon satt bak på, eller sprang breve. Kom dit och vilade lite i solen. Sen drog vi igenom några moment. Duktiga hund! De börjar sitta mer och mer. Mera vila i solen och då såg de ut som på bilden. Tok hund! :) mera träning och efter 2h hojja vi hem igen. Sen sov Luzza hela em. Skönt för de behövde jag med. Iaf vila framför tv då jag nu har 3 nätter på jobbet framför mig. Taggad.. Nej de är man väl aldrig för jobb. Inte längre iaf.  Men de är bara några månader kvar till semester och grejs:)


För ett år sen fick jag träffa min livs kä...

img_3467 (MMS)

För ett år sen fick jag träffa min livs kärlek för första gången. De jag inte visste då va att det faktiskt skulle bli vi. Mitt liv såg annorlunda ut och jag va någon annans.. Men jag avslutade de då de inte kändes rätt. Efter de började vi ses och ganska fort va vi oskiljaktiga.  1 år sen våra blickar möttes och här står vi idag med en ryggsäck full med gemensamma händelser. Vi har hunnit med så mycket som många inte hinner på flera år tillsammans Det känns som om jag levt hela mitt liv med Andreas och att allt annat inte finns. Det va nog för ca 1 år sen som jag började leva på riktigt. Då jag vågade lita på någon fullt ut då jag insåg vad livet har att ge en. Det är inte ute efter att såra utan ta vara på varje dag, varje ögonblick. Livet har så otroligt mycket att ge. Detta är bara en mil stolpe på våran oändliga resa tillsammans<3


Hundgård

Idag har vi beställt hundgård=P
Vi har ju inhägnad tomt där vi bor men vi kände att det kan vara skönt med en hundgård med.
Den kommer stå så pass bra oxå att det blir lite avskilt av radhuset ifrån grannen vägg i vägg som har 2 skälliga golden som nästan tar sig in på våran tomt.
Vill kunna ha hundarna ute utan att hela tiden behöva tänka på att det blir maktkamp mellan deras sida och våran sida. För det kommer de troligen bli.
Märker bara hur dem är när vi möts. De skälls och dras i kopplena.
Peppar peppar... Luzza sköter sig riktigt bra vid hundmöten efter flytten då vi fått börja om. Blev lite osocialiserad ute på landet.
Men de börjar ordna upp sig nu=D

Fick sektionerna för bra pris med!!
Inga 8-10000kr som jag hittat för på många sidor utan 4475kr och då ingår frakt till dörren och hela kittet.

Tackar vi Rydaholms järnhandel för:D


Du åker inte ifrån mig va?!

img_9151 (MMS)

Du åker inte ifrån mig va?!


Från oss till er<3

img_3089 (MMS)

Från oss till er<3


En blick som får en att smälta.  Jag har ä...

img_3609 (MMS)

En blick som får en att smälta.  Jag har än en gång tillbringat natten i soffan... Min kropp vill inte att jag ska sova, varför? Jag är så sjukt trött hela tiden men tillåta mig sova, icke.  Fattar inte. Blir dum i huvudet snart. Men alla har vi måsten så det är bara att rycka upp sig och fånga dagen.  Idag står APT på schemat och sedan middag m Andreas familj och efter de ska vi på kalas hos min familj. Senap fyller år.  Ha en bra dag!


Vår vår vår!! Glad hund glad matte:)

img_1851 (MMS)

Vår vår vår!! Glad hund glad matte:)


Sömnlös natt... Försökt somna alldeles för...

img_5166 (MMS)

Sömnlös natt... Försökt somna alldeles för länge nu.  O när sömnen ej vill som jag så tar tankarna över. Jag vill inte inse hur mycket du såra mig, hur sviken du gjort mig... Jag försöker glömma och bygga upp något nytt men det känns bara falskt på nå vis. Jag vill kunna ha en slags relation till dig men om de bara känns fel, Är de rätt då?  De kommer ju aldrig bli som förr. Du gjorde ditt val och jag mitt, vi kanske skulle ha hållit de  där. Då hade jag sluppit känna efter och bara glömt. Du va min hero men det försvann och nu känner jag mig bara förvirrad.


Flytten har gått över förväntan. Hundarna ...

img_7689 (MMS)

Flytten har gått över förväntan. Hundarna verkar redan gjort sig trygga och hemma stadda. Härligt!! Idag har jag anmält Luzza till MT den 12 maj. Mentaltest för er som inte vet. Klarar hon detta + den exteriöra delen så får hon titeln KORAD. Meriter är alltid bra att ha med i papperna=) Jag och Luzza ska satsa på träningen nu. Börjar bli dax för lite tävlingar framöver. Jag har anmält till en tävlingslydnads kurs och hoppas på svar efter helgen att vi kommer med. Har även anmält till en personspårs kurs i juni=) Sen så ska vi börja cykla några gånger i veckan.  Ser fram emot detta år så otroligt mycket. Inte bara pga hundarna utan annat med.


Vi bor som familjen tajkon men idag är sov...

img_5052 (MMS)

Vi bor som familjen tajkon men idag är sovrummet klart och sängen ska få flytta upp ifrån V-rummet. Här har nu 3 utslagna hjältar;)


Mycket nu. Men i natt sov vi första natten...

img_6274 (MMS)

Mycket nu. Men i natt sov vi första natten i vårt radhus:) allt är lite huller ombuller då övervåningen renoveras. Där uppe är alla sovrum så nu sover vi på madrasser i V-rummet. Funkar de med. Köket är fint iaf?!  Ikväll ska jag och Luzza till bruksklubben här i Alunda som vi blivit medlemmar i. Ska bli kul att ha någonstans att träna mer än hemma som de blev i Lagga. Men de är inte förens 19. Under dagen har vi varit ute och gått i de fina vårvädret. Jag kirrar mat och Andreas spacklar.som de ska vara, fördelade sysslor;)


RSS 2.0